Izletište Omanovac

Izletište Omanovac
Planinarski dom Omanovac nalazi se 8 kilometara asfaltiranom cestom od centra Pakraca. S terase doma pruža se jedan od najljepših kontinentalnih pogleda u hrvatskoj. U prizemlju doma osim velike terase, nalazi se sala sa cca 70 sjedećih mjesta, šank i kuhinja.

Na prvom katu se smjestilo 5 dvokrevetnih soba 2 četvero krevetne, sobe su planinarske, a kreveti na kat s centralnim grijanjem.

Također na prvom katu se nalazi mala sala sa 20 sjedećih mjesta, te 3 tuš kabine i 2 sanitarna čvora. Na drugom katu nalaze se 4 četvero krevetne sobe (kreveti na kat), jednu trokrevetnu sobu (kosi zid potkrovlje), dvije grupne spavaonice za 5 i 6 osoba, te 3 tuš kabine i 2 sanitarna čvora.

U sobama se nalaze plahte, jastučnice, deke, pumploni, ručnike je potrebno ponijeti.

Da bi užitak bio potpun u neposrednoj blizini doma nalazi se odbojkaško igralište, te nogometno, košarkaško, odbojkaško igralište, dok za one najmlađe tu su tobogani, ljuljačke i drugi sadržaji u sklopu velikog igrališta Kuna Grad, izgrađenog u obliku starog grada Pakraca.

Oko izletišta nalazi se oko 7000 metara dugačka kružna biciklistička staza, ispred doma nalazi se paragliding uzletište, a dio ponude izletišta je i skijaška staza s rasvjetom i vučnicom o kojoj skrbi skijaški klub Pakrac.
Roštiljanje se ne naplaćuje, ali primamo donacije za odvoz smeća. Dok se korištenje velike nastrešnice pored doma naplaćuje 200,00 kn/dan

Ako dolazite iz daljega preporučujemo najavu sms na 099/661-5003 ili na mail dekiomanovac@gmail.com

Cijena noćenja – 100,00 kn
Cijena noćenja za grupe – 90,00 kn
Boravišna taksa se ne nalazi u cijeni.